Moj internet dnevnik
It's me
Blog
petak, travanj 17, 2009
Subota jutro.
Naručeno budjenje u 7 sati dočekao je budan,prilično uzbudjen kako će provesti vikend .Osjetio je tremu za koju je mislio da mu se poslije 18-te više nikad neće pojaviti..Omaru je rekao kamo ide,ali ne i s kim,ali iskusni egipćanin samo je mudro namignuo,za proteklih par mjeseci prostudirao je Fedju do daske.Samo ga je potapšao po ramenu i zaželio dobar provod.
Pred hotelom ga je čekao i Toyotin jeep koji je rezervirao s lunch paketima  iako se nadao da mu neće trebati,medjutim u Angoli ništa ne smijete prepustiti slučaju.
U 8.00 sati bio je u njenoj ulici,stotinjak metara niže da susjedi ne bi imali povoda za priče.Došla je točno na vrijeme,vedra i nasmijana:
-Dobro jutro,kamo idemo?
-Tko zna,dobro jutro,uzvratio je Fedja otvarajući joj vrata.
Mislio ju je iznenaditi i ne govoriti što je planirao,ali kad su izašli iz grada Maria je pretpostavila da idu prema vodopadima na Kwanzi..
Udoban i klimatiziran jeep,mala trema kod oboje.Na CD-u su svirali African jaaz pionirs,muzika koju je Fedja otkrio u Angoli.Pitala ga je što voli slušati a Fedja joj pokaže CD box u kom je muzika koju je donio iz Europe..Listala je i pokušavala čitati glasno u originalu.Došla je do nekog CD s dalmatinskom glazbom i čitaka nevješto"tako mi nedostajes".
-Što to znači?-tražila je da joj prevede..
Samo se nasmijao i zagrlio je:
-Nešto nalik ovomu,pritisnuo ju je jače u zagrljaj i poljubio u kosu..
-Ah,too..Nasmijala se i nastavila s prelistavanjem albuma.Nakon sat i nešto sitno krajolik je postajao sve zeleniji,ušli su u neki kanjon ,u daljini se vidjela duga od vodenih kapljica iznad velikog vodopada.Parkirao je .

-Tu smo,pogledao ju je s smiješkom.
-Obožavam ovo mjesto,pravila se da nije znala od početka kamo idu.
Na recepciji su uzeli plan izletišta i sjeli na obližnju terasu popiti piće.Samo huk vode i ptičji pjev remetili su afričku tišinu,za sad su bili jedini gosti..

/u nastavku susret s krokodilom/
roker @ 09:50 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare