Moj internet dnevnik
It's me
Blog
subota, ožujak 27, 2010
Vratite nam šumice...Pisao sam o totalnom brijanju svega i svačega,o tome da sam zbog svoje brade ili brkova ostao suha k....
Pitao sam jednom volite li depilirane ili prirodne i uglavnom dame su s gnušanjem odbile da im priroda uredjuje medjunožje,dakle,prepustile su i svoju picu modnim trendovima..Nju ne vidi svak,samo onaj kome dotična dozvoli,ili ona sama ako defilira pred ogledalom uživa u ljepoti izbrijane i tako "prividno mladje" prijateljice.Razlog da je brijanje iz "higijenskih" i "estetskih" razloga postalo hit je pojava Playboya i olinjalog Hefnera okruženog izbrijanim pičkicama.Matori jarac je uveo standarde a onda su počele i pripreme kako s gnušanjem odbaciti prirodan izgled koji se s vremena na vrijeme škaricama i žiletom da uvesti u red kao i kosa uostalom.Zna priroda zašto je posadila dlačice tamo.Jebeš ti ljepotu kad muškarcima sve više treba viagra,kad ste od "njenog veličanstva" pice napravili modni detalj..Ne treba podilaziti muškarcima u tom smislu jer oni ionako ne znaju što bi htjeli jer,drage moje,ako se zrela žena razlikuje od balavice,onda dozvolite da im se i pripadajuća spolovila razlikuju.
Nije Playboy prvi zločinac,i stari slikari su slikali aktove na kojima su dame imale izbrijana medjunožja,ali ti aktovi su bili namijenjeni dvorskim zidovima i buržoaziji koja se ionako proseravala s utegnutim strukovima i monoklima.

Običan puk koji je svojim seksualnim aktivnostima i prirodnim dlačicama medju nogama održavao ljudski rod,uživao je u svom prirodnom izgledu..Kažu neki metroseksualci kako mu se gadi polizati je pa mu se dlaćica zaplete medju zube.Šta reći na to?Narod je davno rekao da "rdjavu kurcu i dlaka smeta"..
Pod utjecajem slika,jer nije bilo interneta u to dona,legenda kaže kaže da je autor, umjetnik i kritičar John Riskin upravo zbog pubičnih dlaka naposljetku poništio brak sa svojom suprugom Effie. Riskin je, naime, do trenutka svoje prve bračne noći golu ženu vidio samo na umjetničkim platnima koja su do tada (19. stoljeće) žene uglavnom prikazivala irealno, stoga - i bez dlaka .Stoga kada je sirota Effie prve bračne noći smogla hrabrosti i razodjenula se do kraja pred svojim novopečenim suprugom - uslijedio je šok. Riskin je ostao očajan spoznavši da ima “deformiranu i čudovišnu” ženu koja je dolje dlakava poput kakvog muškarca.

Zato ja ne vjerujem da je "higijena i estetika" razlog upotrebi žileta i voska oko pičkica,pojavit će se dovoljno jak medij i reći kako je ustvari lijepo imati prirodno obrasle genitalije i vosak i žileti idu u povijest.

Eto,nedavno je to učinila Kate Moss i razodjenula se za najnoviji Vogue i pokazala malo više svoju intimnu frizuru.Iako ostavlja dojam iznimno njegovane žene, Kate je, prema kriterijima koji vladaju posljednjih desetak godina prilično dlakava. Što zapravo znači tek da “ne njeguje brazilijanu - tanašnu crticu”, poput većine modernih mladih žena danas.
Ja navijam za Kate Moss.Vratite nam šumice.
"Rdjavu kurcu i dlaka smeta"...

roker @ 12:15 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare