Moj internet dnevnik
It's me
Blog
petak, prosinac 30, 2011
 

 

 

Nemam obićaj citirati i komentirati tudje tekstove,ali ovaj oslikava kud ide ovaj svijet.U kurac..

 Nisam ni na čijoj strani,mogao bih podržati i jednu i drugu stranu u ovisnosti o opredjeljenju,seksualnom ,spolnom ili socijalnom.Mogao bih i razmišljati kako je Vanessa super prošla,desetke milijuna dolara zaradila  a nije stavljala maskirku na glavu,nije bježala od policije,pustila supruga da jebe okolo,možda se i ona kresnula usput..Jebeš tak'i zakon.CoolSmile

Kobe Bryant suprugu prevario sa 105 žena

Vanessa je Kobea htjela napustiti još prije četiri godine, ali je zbog novca ostala s njim do 10. godišnjice braka
Vanessa Bryant, supruga zvijezde Los Angeles Lakersa Kobea Bryanta otkrila je jednom američkom magazinu da ju je suprug u 10 godina braka prevario sa 105 žena. Od čega su barem njih dvije bile u braku.

Vanessa je nevjeru navodno godinama trpjela, a onda je tijekom ovog lock-outa unajmila privatnog detektiva koji je košarkaša uhvatio i fotografirao in flagranti te fotografije dostavio gospođi Bryant.

'Vanessa je znala da je Kobe godinama vara, u prosjeku sa 10 žena godišnje. Njena je procjena da je riječ o 105 žena i ta ju je brojka šokirala! Kad je saznala da ju je varao i za vrijeme lock-outa, više nije mogla izdržati i podnijela je zahtjev za razvod', istaknuo je neimenovani izvor magazinu popularcritic.com

Taj izvor navodi i da je Vanessa htjela košarkašku zvijezdu napustiti još prije četiri godine, ali joj je majka tada savjetovala da izdrži barem 10 godina, jer tada ima pravo na polovicu njegove imovine, što je nekih 75 milijuna dolara.
roker @ 10:54 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare