Moj internet dnevnik
It's me
Blog
ponedjeljak, travanj 13, 2009
Dva dana Fedja nije svraćao u salon Marie Luise da Silva iako je imao silnu želju da to učini.Na početku konferencije o vodama imao je i malo više posla u organizaciji,Omar,njegov pomoćnik ,vodio je papirologiju što su kao promatrači UN trebali voditi.Oba su i uživali u luksuzu hotela budući su misiju odradjivali u skoro poljskim uvjetima.

/Pogled iz sobe hotela Alvalade na Luandu/

U dva dana nekoliko puta išao je i na aerodrom aeroporto 4 de fevereiro u Luandi,dočekati važne sudionike konferencije,i njegov dio posla bio je gotov.

/Aerodrom u Luandi/
Tog petka popodne svratio je u salon želeći se obrijati,ali prije svega nenametljivo Mariji staviti do znanja da je zainteresiran.
Obradovala se kad ga je ugledala pred kraj radnog vremena,uredila mu njegovo već dobro preplanulo lice andjeoskim rukama.Opet su prošetali ,ovaj put ga je čvršće držala pod ruku a rečenice su češće završavale osmijehom.Blago je kroz priču naglasila da ima slobodan vikend i Fedja je predložio mali izlet na  vodopade na rijeci Kvanza.Naime,i sudionici konferencije imaju organiziran izlet u subotu ali je Fedja eskivirao službeni protokol nadajući se da će Maria biti slobodna.
Na njegov prijedlog se malo jače naslonila na njegovo rame,par sekundi se "premišljala" a onda gledajući ga u oči odgovorila:
-Sa zadovoljstvom.
Zagrlio ju je refleksno jer je u taj tren zapuhao vjetrić s oceana.Nije reagirala ,očito zadovoljna dodirom.Još su neko vrijeme šetali,malo mu je pričala o mormonima i otkud ona u tome,svom braku,poslu.Osjetio je da joj je duša prerano zarobljena,ko ptica u kavezu i pomislio kako bi volio otvoriti joj ta vrata i vidjeti hoće li poletjeti.
Dogovorili su sutra,u subotu u 8 sati da će doći po nju.Poljubio joj je ruku na rastanku,suzdržao se poljupca..Kad je sjela u taxi poskočio ja zadovoljan što je prihvatila poziv i otšetao do hotela praveći plan kako da vikend učini što zanimljivijim.



roker @ 00:02 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare