Moj internet dnevnik
It's me
Blog
četvrtak, kolovoz 14, 2008
Magda je došla iznenada,ima pauzu na nekom seminaru od par sati.Reče da je gladna a u frižideru nemam baš ništa,samo jaja.
-Napravit ću palačinke,rekla je.
-OK,odgovorim,ionako mrzim okretati palačinke,a volim jesti.
Traži nešto po frižideru,naguzila se i stoji tako naguženo..Predugo stoji.Hm..Zna ona kako će samnom,uvijek padam na ovu "sliku".Ustajem,prilazim,i dalje kao nešto traži,možda tavu..


Spuštam ruku na guz... Ne mrda, drugom rukom ulazim od koljena bedrima prema gore, samo lagano širenje bedara. Nije moguće, mislim se, već je vlažna. Toplo mi u krilu , rukom lagano razmičem tanke pamučne gaćice, jagodicama prstiju diram užarenu, vlažnu i svilastu . Laganim trzajem gaćice spadaju, otkopčavam rasporak, crven mi i tvrd. Namještam ga pod uzdignutu guzu na rubu stola, prvo glavić, pa pola.Zastanem, polegla  na stolu, guzicu još više izdigla, a onda ulazim do kraja. Ludilo, kakav osjećaj, je li ovo san? Jebe mi se, meni je ok. Vrti guzicom kao ringišpil, šakama je držim za karlicu da održim kontrolu ulazaka u nju, osjećam stezanje mišića oko kurca, eksplozija. Imam osjećaj da mi je kurac zarobljen u raju, da sam cijeli iscurio, koljena klecaju. Okreće se, crvena u licu. 
-Gdje ti je tava?-pita me..
-Ne mogu se sjetiti,da me ubiješ..Iskren sam..
roker @ 14:42 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare