Moj internet dnevnik
It's me
Blog
petak, studeni 12, 2010
 

Pisao sam jednom kako su ženski orgazmi intenzivniji od muških ne potkrepljujući to nikakvim znanstvenim dokazima,samo iz ugla "promatrača" i simpatizera.Rekoh tad da je i u redu da ako neki orgazam mora biti jači da to bude ženski jer žene u tom "lancu" reprodukcije koji počinje orgazmom imaju i veću ulogu i odgovornost pa je u redu i da više uživaju.Eto,nekidan pročitah da je ovaj simpatizer ženskih orgazama imao pravo..

Evo šta kažu pametniji od mene pa se moram s njima složit..

 

""Znanstvenici su otkrili da seksualno uzbuđenje umrtvi ženski živčani sustav do te mjere da ona uopće ne osjeća bolove - samo užitak.Uočeno je da orgazam utječe na do 30 različitih dijelova mozga, uključujući i one odgovorne za emocije, dodir, radost, zadovoljstvo i sjećanje.
Znanstvenici se sada nadaju da bi mogli točno otkriti što se obično događa unutar ženskog mozga kad je orgazam. Takva otkrića mogla bi im pomoći pri rješavanju seksualnih problema žena. Planiraju napraviti i slično ske
niranje muškoga mozga kako bi usporedili utjecaj osjećaja i hormona na muški i ženski mozak.
Dokazi sugeriraju da žene doživljavaju više orgazama od muškaraca, a mogu ih imati i nekoliko uzastopno. U istraživanju je sudjelovalo osam žena koje su masturbirale, a magnetskom rezonancom praćeno je što se događa u njihovu mozgu za vrijeme orgazma.""
t-portal 

roker @ 15:25 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare