Moj internet dnevnik
It's me
Blog
četvrtak, listopad 1, 2009
Gdje ćemo?,pitala je kad smo se našli ujutro,taj dan je svima rekla da ide na ...Ma neću reć,nije ni važno.
-Idemo kod mene..
-Joj,ja ne bih,strah me je..
-Idemo onda u motel,rekoh jer muškarac uvijek mora imati spremno rješenje iako sam vrtio u glavi sve što sam znao o turističkoj ponudi grada i okolice..
-U koji motel?-Pitala je samo tako,da nešto pita,trema ju je obarala.kao i mene,samo nisam htio pokazati..
-Ne brini,pravim se cool.
Otvorim joj vrata da sjedne u auto i razmišljam na koju stranu da krenem..Na istok,odlučim i polako podjemo,gledamo se,ruke nam se dodiruju,na semaforima se stignemo poljubit jednom,na drugom poljupcu već trube iza nas da idemo,jutro je ,ljudi žure na posao a mi da budemo sami...
Sjetim se lijepog mjesta u kom je moja ekipa bila na tim buildingu lanjskog ljeta i smirim se da sam taj problem riješio..Za pola sata smo u sobi ,ključ u bravi i mi sami,prvi put a znamo se mjesecima..Zagrljaj bez prestanka,poljubac bez daha,nitko ne popušta ,ruke šaraju tijelima,odjeća postaje višak,raskopčavamo se u zagrljaju..
Blago je gurnem na širok krevet,ljubim bradu,vrat i usput raskopčavam,iskaču dojke,jedre,krupne,oslobodjene ropstva ,guram glavu medju njih..
Odmjeravam ih,pune mi šake,bradavicu,jednu po jednu ližem,grickam dok diže guzu da skinem šos,otkrivam pupak,i njega ljubima onda niže do ruba gaćica.
Uzdah.Dubok.Ruke u mojoj kosi govore da sam tu gdje treba,širi bedra i pripušta me lagano sebi,kroz tanak pamuk osjetim jastučić od dlaćica i nabujalih usnica,miris mi para mozak,mužjak u meni ne miruje,grizem taj pamuk mirisni,sve zgužvaniji,vlažniji,zubima rub mičem u stranu.Kukove mi primiče ustima,nudi se mom jeziku pohotno,prsti u kosi navigaju gdje ću i što ljubiti,ne ostavlja mi ni trena za inicijativu.Neka.Ionako ne mislim,samo uživam i pružam užitak,sav sam se pustio instiktima i njenim prstima u mojoj kosi,sem mirisa u nozdrvama samo stenjanje u sobi 102 ,u motelu na kraju grada..
A onda ruke u mojo kosi me povuku ,vrate me na početak,na usne vlažne iz kojih čuh šapat:
-Uzmi me ,ne mogu dočekati..Uzmi me..
I meni je dogorjelo,spreman i tvrd od početka naslonih ga na vrata raja ,udjoh dok me nogama oko pasa obujmila uzimajući me u se i podatno i pohotno,i bez rezerve..
Usnama i bedrima skopčani jedno u drugo uvijali smo se,držali da jedno iz drugog ne ispadnemo,znate kad ono imate želju cijeli ući u to pohotno tijelo žene,osvojiti ga i zadovoljiti..
A onda sam je okrenuo,namjestio na se a ona mi krasne,jedre dojke spustila na lice,zatvorila mi oči i usta jašući me k'o divljeg ždrijepca u sve jačem kasu.
Držao sam je za kukove održavajući ritam i propinjući se da joj dno dotaknem u trenu kad vrisne i zabije nokte u moja prsa.
Nije vrisnula,zatomila ga je dubokim uzdahom padajući na me u orgazmu koji se rijetko vidja.i srce,i pluća,i ja u njoj pulsirali smo kao jedan instrument,u istom ritmu..Minutama..
roker @ 08:24 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare