Moj internet dnevnik
It's me
Blog
ponedjeljak, srpanj 25, 2011
 

Što mislite zašto neki muškarci misle da su žene kurve?Imaju loše iskustvo sa ženama,reći će mnogi..Ja mislim da nije točno.Mislim da nisu imali nikakvo iskustvo,ili nisu imali dobro iskustvo.Ima nešto malo i u odgoju jer isti ti primjerci muškog roda će i svoje sinove tako odgojiti.Dakle,hvala bogu da su takvi u manjini.

Isto tako,što reći o ženama kojima su svi muškarci glupi i nesposobni?To je još teži slučaj,ne zato što se kao muškarac vrijeđam na tu konstataciju,već zato što ista ta grupa plazi i slini po fotkama Brada Pita i ostalih poželjnih tipova..Uvjeren sam da je mašta pojedinih cura u mraku njihovih sobica okrenuta fotografijama holivudskih zvijezda na zidovima,pa kad se upali dan,svjetlo i zasja tmurna stvarnost,nastane šok.Obični,prosječni muškarci svud oko njih.Nigdje glamoura i zvijezda koje bi zadovoljile nedojebanu taštinu i pohotu.Lijek za to je opća hajka ne muškarce koji imaju nesreću da ne izgledaju kao B.P. i sreću da nemaju takve komade,tašte i anemično pohotne..

Nadam se,pak,da su i gore opisani primjerci također u manjini.Većina ipak ima partnere,kol'ko-tol'ko zadovoljavajuće...roker @ 18:42 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare