Moj internet dnevnik
It's me
Blog
srijeda, travanj 22, 2009
Ozljeda na potkoljenici nije bila opasna ali uzbudjenje je bilo veliko pa su ostatak dana odlučili provesti na verandi bungalova,okruženoj zelenilom i tišinom koju je narušavao samo huk vodopada u blizini.Ni osjećaj topline nije bio nesnošljiv jer vodena "prašina" hladi okoliš.Iznova se Maria ispričavala Fedji zbog svoje reakcije i što ga nije uspjela upozoriti na opasnost.Blago ju je uhvati za ruku,posjeo je pored sebe i zahvalio se na društvu,njezi,ali da nema ni jednog razloga da mu se ispričava..
-Popit ćemo čaj,Maria,kao da se ništa nije dogodilo,gledao ju je direktno u oči htijući pokazati da misli ono što govori,ali i da mu se dopada.
Sjela je do njega,na sofu,a Fedja i je i dalje držao njezinu ruku,nije se bunila..Minut,dva sjedila je tako do njega,uzbudjena i dogadjajima i njegovom blizinom,naglo se digla..
-Pripremit ću nam čaj,Fedja,prvi put je nevješto izgovorila njegovo ime,sramežljivo.
Osmjehnuo se prateći je pogledom dok je nestala iza vrata u sobi.Već je zaboravio nezgodu,bio je okupiran njezinom blizinom,gracioznošću,tremom...
Nakon nekoliko minuta pojavila se s čajem,nasmiješena,vedra.Pripremanje toplog napitka iskoristila je da hladnom vodom ohladi lice i dodje k sebi,da prikrije zainteresiranost za ovog pristalog balkanca..
Sjela je na isto mjesto ali blizina tijela blokirala im je jezik..
U nedostatku riječi spustio je ruku na njeno rame,kao da je čekala takvu   reakciju,naslonila se na njega izbjegavajući pogled,osjećaj ugode obuzeo joj je tijelo.

Pristanak na dodir ohrabrio je Fedju da prstima prolazi kroz kosu,miluje joj sljepoočnice,i njega su "srsi" obuzeli,a onda je Maria prislonila usne na njegova prsa,toplim dahom probudila je sva čula  u muškarcu kojem je cijelo vrijeme na pameti,kojemu su se čula aktivirala kad ju je ugledao kročivši u njezin salon.
Prepustio se tom vrelom dahu i usnama milujući joj vrat i kosu,a onda je podigla pogled,gledala ga u oči  pogledom koji razoružava,koji kaže "želim te".Odgurnula je stolić s čajem i poljubila ga spustivši usne na njegove.Prihvatio je poljubac uzbudjen i iznenadjen,držao joj lice ljubeći je nekontrolirano.
Ptičju pjev iznad njih "probudi"ih i shvatiše da su na otvorenom,podigli su se ostavivši čaj na verandi i uputiše se unutra.Za čaj ima vremena.
roker @ 16:51 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare