Moj internet dnevnik
It's me
Blog
petak, svibanj 1, 2009

Prekinuo sam priču o Fedji i  Mariji  na verandi u bungalovu .Na vodopadima.Ispitivanje osjećaja uzbudilo je duhove i otvorilo strasti koje su u njima tinjale.
Shvativši da su im kočnice popustile na verandi,ušlu su u sobu,pomogla mu je da se na nju osloni iako je povreda bila mala ,godilo je oboma imati razlog biti zagrljenim bez suviše opravdanja..
Njena religioznost činila je Fedju preopreznim,no,kad krv proključa nikakva religija,zapreke i običaji ne igraju ulogu.
Ušavši u bungalov Maria je petom zatvorila balkonska vrata i onako,niža za glavu od njega počela ga ljubiti po prsima,svojim dahom budila u njemu osjećaj omame.
Sjeo je na kožnu sofu,lagano a Marija je ostala na koljenima klečeći pred nim dok je rukama držao njenu glavu na svojim prsima.
Ljubila  mu je prsa poluotvorenih usana,taman da zausti "želim te",ili  što je već mislila,spustio je poljubac na te usne ne mogavši više trpjeti neizvjesnost..Nježno usnama hvata gornju pa donju usnu,vlažili su usne jedan drugome,jezikom joj razmicao zube ljubeći je divlje..Uzvraća mu,daje mu se..Ljubi joj cijelo lice vlažnim usnama,vrat,razgolićuje joj ramena,raskopčava je,i ona je u vatri.


Dira joj  nabrekle dojke koje ga svojim bradavicama zovu ,šakom ih cijele pokriva ne prestajuć ljubit lice,vrat,kosu.Rukama ga pritišće uza se,osjetila je erekciju i ljubi ga kroz boxerice.Spustivši ruku na njega razmače noge da joj rukom pomiluje bedra i dalje jedno drugo ljubeći i svlačeći.. Svukla mu je bokserice,uzela ga usnama,samo sekund  i držeći ga rukom sjela na njega poklopivši mu lice dojkama,a bedra svojom stražnjicom koja je počela divljim plesom..
Pustio joj se naslonjen na sofu gledao je kako njegova erekcija nestaje u njoj,volio je to gledati,držao se za njene kukove koji su plesali ples od kojeg mu je stala pamet,imao je osjećaj da će zaboraviti disati,svaki put kad mu se usta osuše od uzbudjenja Marija ga poljubi i vrati u stvarnost..Osjetio je da neće dugo izdržati i kad je Maria zubima zagrizla njegovo rame susprežući krik,prosuo se u nju dok mu je mrak zatvorio vidik a njene dojke sprečavale da diše.Ne pamti ovako intenzivan orgazam a da se nije ni pomakao ispod nje.
Dolazili su k sebi deset minuta,a onda..Onda je trebalo sve ovo postaviti na svoje mjesto,osjetio je to u njenom pogledu..
roker @ 12:55 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare