Moj internet dnevnik
It's me
Blog
četvrtak, ožujak 5, 2009
Upoznavajući mjesto u kom se zatekao,Feđa je susreo i Bušmane,nomadski narod različit od svih ostalih u Africi,narod koji živi u prirodi i od prirode.Zanimljivi su jer nemaju znojnih žlijezda i prilagodljivi su svim terenima u Africi.Ima ih dosta i u pustinji Kalahari.Izvanredno se orijentiraju i nije zabilježeno da se ikad itko od njih izgubio..


Morat ću blogera čika Zorana razočarat.Neće biti sexa na oltaru ili sakristiji,ova priča ima svoj korijen a samo su izmijenjena imena.
U južnom dijelu Angole prema Namibiji ima dosta mješanaca,mulata.Djevojke su izrazito lijepe,svjesne svoje ljepote i nadmoći nad ostalima pokušavaju se nametnuti strancima i eventualno se isčupati iz siromaštva.Mnogi vojnici i oficiri UN-a su ostavili supruge i oženili jednu od njih.Visok i markantan,Feđa je mnogima zapao za oko,i njegov suradnik Omar,takodjer.


Jedne večeri Feđa se vratio ranije s terena i zatekne Omara,inače 45-togodišnjaka, u žestokom ljubavnom okršaju s djevojkom koju su uposlili da im održava šator .
Posramio se malo Omar ali opravdanje mu je bilo da je on ipak zdrav muškarac a ni mulatkinji nije bilo mrsko..Feđa ju je morao otpustiti a Omaru je zamjerio što šator kao službenu prostoriju UN koristi za dokazivanje svog "zdravlja".
I lokalni vojni zapovjednici bili su svjesni koliko zapadnjaci "padaju" na njihove zanosne cure pa su ih često nudili uvodeći zgodne i vatrene žene kao sredstvo korupcije u pregovore..Feđa je bio nepopustljiv.No,vrijeme je odmicalo njegovo  muško "zdravlje" tražilo je terapiju.Šefica ureda engleske kompanije koja se bavila dijamantima,Tracy,zapala mu je za oko..I on njoj.
roker @ 00:03 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare