Moj internet dnevnik
It's me
Blog - svibanj 2009
nedjelja, svibanj 31, 2009
Prošlog ljeta sam bio u Medjugorju,ne u svetištu i ne s tim ciljem već me nešto tjera da sve vidim,opipam,opišem.I vidio sam kičasto Medjugorje i zaključio kako mi je žao da nisu očuvali izvorno Medjugorje kako je izgledalo prije 1981 kad se Gospa pojavila..
Eto,poduzetan Hercegovac se prisjetio onog što je mene kopkalo i napravio "Etno selo Medjugorje" kao zaokružen apartmansko ugostiteljski sadržaj,napravio atraktivnu ponudu kakve nema u Hercegovini a ni u tom dijelu Hrvatske,20 km od granice s Hrvatskom gdje još možete razgovarati u "domaćoj mreži" VIP,T-mobile i Tele2..Istinabog,ne sliči mnogo na izvorno Medjugorje ali je hvalevrijedan trud očuvanja kamene arhitekture i izvorne ugostiteljske ponude.Apartman u ovakvoj kući stoji 700 kn na dan a doživljaj vrijedi svake kune.U kompleksu je i atraktivna galerija slika s motivima Hercegovine,ali ima tu i Berbera i drugih slikara.


Ovi magarci su mi simpa..A soba i namještaja se ne bi posramio ni Sheraton..Eto,nemam namjeru nikoga reklamirat,ali šteta je propustit priliku ako ste usput.
roker @ 11:42 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
srijeda, svibanj 27, 2009
Došla si s posla napaljena ,cijeli dan razmišljala o sinošnjem nespavanju.
Takva si ..Netko ima PMS a ti si napaljena do neba pred mengu pa sam sretan što sam ti pri ruci,i ti si sretna,kažeš..Ono tvoje drugo ja se izgubi tih dana..
S vrata si mi utisla poljubac od kog se ostaje bez daha,uhvatila ga rukom kroz hlače i moju ruku stavila na svoje dojke,nabrekle.Ono što si mi rekla u uho nije za ovaj tekst,prejebački je..
Posegnuh rukom za tvojim  vlažnim medjunožjem i osjetim da je vlažna ,napaljena kao i ja i onako divljački rukama te povučem na sebe,nataknuvši te na jarbol do jaja..Pičkica ti je od onih što mi pristaje kao da je za me krojena.Vještim stezanjem mišića zadihala si me,počeh stenjati i prtljati svašta, izludjivala si me.Neprestano mi  jezikom ližeš vrat i usne školjke dok sam te rukama dizao i spuštao po kurcu .Vrtjela si zdjelicom i ledja su  se oznojila,pred orgazam,odjednom si kriknula i spustila svoje lijepe dojke po mojim grudima..Prevrnuo sam te na ledja dignuvši ti jednu nogu na rame počeh te "masirati" svom snagom i kad mi je počeo mrak padati na oči mislio sam da neću prestat istjecati u te.
-Ovo je bilo zbilja dobro-reklo je tvoje prvo ja hvatajući me za mokar i sklizak kurac,stručno ga opipavajući..
roker @ 21:59 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
utorak, svibanj 26, 2009
U subotu se proslavljala godišnjica na beogradskim splavovima,na Dunavu.Mnogi su bili tamo,pisali,slikali,ja ću samo par fotki koje sam snimio tog vrelog subotnjeg popodneva.
Da se ne zaboravi.
I još nešto,nije daleko,200 minuta autom do tamo,provod zagarantiran,cajki i nema,ima više u Zagrebu nego tamo.
Ovog "momka" nisam vidio 34 godine..Nije se puno promijenio..


A kad je sunce zašlo,slavlje je počelo i trajalo do izlaska sunca,ali onda već nisam znao gdje sam ostavio fotić pa izlazak sunca zamišljajte..
roker @ 23:47 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
subota, svibanj 23, 2009
Ono što smo ti i ja imali ne da se opisati riječima,a volio bih,nisam tako dobar pisac.
Sreli smo se na netu,netko od nas dvoje je  drugome ostavio komentar na koji se nije moglo ostati ravnodušan..Uslijedili su komentari ,sve biser za biserom i više nismo imali kud.To se moralo oživjeti.
Ne napušta me osjećaj da što god napišem nije dovoljno lijepo,dobro,istinito.E,pa jest.Nekoliko tjedana nakon našeg"poznanstva" pružila se prilika .Našli smo se u malom restoranu iznad rijeke,već smo se poznavali "u dušu" ali svejedno,iako prilično razgovorljiv ćutao sam.Ma zanijemio..Prvi put u životu doživio strast preko stola gledajući  jedno drugo.Ti si pričala,ja kao slušao,a nisam.Proždirao sam te..Onda rekoh nešto,da nešto kažem.


-"Baš tako sam te zamišljao",slagah svoju prvu rečenicu.
Znao sam da ćemo se vidjati još puno puta,znao sam i da misliš slično kao i ja.I zato,zato sam te na rastanku samo poljubio,nisam ni pitao,ti nisi ni očekivala,da uzmemo sobu.Tako to počinje.
I opet mi krivo što nisam vještiji  da uživate barem u riječima koliko smo nas dvoje uživali samo se gledajući.

Ovo sam pisao davno ali je uvijek aktualno.

Jeste li i vi imali priliku upoznati nekog na netu?
roker @ 18:48 |Komentiraj | Komentari: 21 | Prikaži komentare
petak, svibanj 22, 2009
Ono nekidan kad sam pisao o Sjenici i Sandžaku,to je bila krajnja točka putovanja.Trebalo je do Sjenice odguslati dobrih 650 km,a jedan dio je lijep kao iz bajke.Pisat ću o putovanju uzvodno rijekom Drinom do Bajine Bašte,točnije do  Bratunca i Ljubovije.Naslov izgubljena je provokacija da je mnogi pronadju,oni koji traže ljepote na Baliju,Kubi,a uzgubljena rijeka je na 3-4 sata od Zagreba.
No,prije ulaska u Bosnu,fotka jedine džamije u Hrvatskoj,poslije one Zagrebačke.džamija u Gunji.


A onda most Gunja-Brčko,u pozadini Brčko district.


Od Brčkog ,preko Bijeljine do Drine ništa zanimljivo za moj fotoaparat,samo plodna ravnica nagrdjena nastambama izbjeglica svih vrsta kao rezultat preseljenja naroda.
A onda dodjosmo do Drine i granice,ali ovaj puta izmedju BiH i Srbije,s druge strane je Loznica,nekad jak industrijski grad,brojni fabrički dimnjaci danas ne dime..
I ovdje su granice sa željeznim mostovima slični onima u "okrugu Madison".

Otužna slika na granici,prijelaz Šepak-Loznica.
Idemo mi uzvodno uz Drinu ,ka Zvorniku.
Prvo Kozluk,lijepo mjesto,minareti kazuju da se stanovništvo vratilo u svoje domove.


A onda Zvornik,grad utrpan izmedju bosanskih brda i Drine,ni po čemu poznat osim po početku rata u BiH i hidroelektrani,jednoj od prvih u SFRJ..I ovi na silu postavljeni križevi neće promijeniti njegov karakter.


A onda i hidroelektrana Zvornik,od nje počinje raj na zemlji.

Drina je stvarno jedna od najljepših rijeka,nekad poznata po turističkom splavarenju,preteči današnjeg raftinga.
Ovdje Drina zaslužuje i ljepše ime,srebrna,ili biserna rijeka,u sumrak  kao biser svjetluca..
No,Srebrnica,putokaz za najveće stratište u Europi poslije 2.sv.rata satra onaj doživljaj koji stekoh vozeći se ovom ljepotom.

Srebrenica sama za sebe,sve drugo je na drugu stranu.


Nisam otišao desno,nije mi se dalo,i ja sam otišao na drugu stranu,opet most kao u "Okrugu Madison",opet željezni i zahrdjao,s bosanske strane Bratunac a s druge strane,Ljubovija,Srbija,po mom sudu u ovom dijelu dosta siromašnija od ratom razvaljene Bosne.O tome u nastavku..

roker @ 01:31 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
četvrtak, svibanj 21, 2009
Nisam siguran da vam se isplati biti fer i pošten u vezi.To je dobar put da patite.
Ili da vas iskoriste.
Samo me neka sjeta drmnula,nekad sam učestvovao na aeromitinzima na današnji dan.Ali vi se toga ne sjećate.
roker @ 01:11 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
utorak, svibanj 19, 2009
Putovao sam dosta ova 2 tjedna,Magda se nije javljala od prije 1.maja kad je pokazala ljubomoru.A danas smo se "slučajno" sreli kao i uvijek do sad.Zašto slučajno?Zato što tu ništa nije slučajno,zato što zna kako dišem,znam i ja kako ona diše,godinama smo se "slučajno" nalazili kad smo jedno drugo trebali.Otkako se odlučila udati "slučajnosti" su prestale,ali danas sam siguran da se vratio taj običaj kad ona slučajno prodje pored mjesta gdje ja razbijam jutarnje sivilo u glavi uz prvu kavu,kao slučajno mahne Jakovu "bok" i iznenadi se otkud ja tu.A i ja se "iznenadim" i mahnem Jakovu da joj donese onu njenu.
Gledam je,smiješi se ,k'o rukom odnesena ljubomora od prije 3 tjedna s njenih vjedja.
Siguran sam da će ispalit neku ideju kako da negdje odemo..Slatkast uvod na koji svi muški padaju.Čak je i moje bore pohvalila i Jakova u smijeh natjerala da se morao ispričavati.
-Ideš li u brvnaru?-pita me.
-Idem uskoro,moram Pujdu odvest veterinaru.
-Što mu je?
-Ništa.
-Pa zašto?
-Zato jer je to ker,a nije pas,jer je begovske loze,i jer je  star..
-Dobro,pomirljivo će-mogu s tobom?
Podignem pogled,smješka se.
-Curo,ti si udata,pravim se blesav.
-Otiš'o je u Argentinu na 6 mjeseci.
-Ali si ipak udata,uporan sam ja.
-Znači,ipak nju vodiš.stari perverznjak...
Ovo je pokušala prikazat k'o šalu,ali joj ne ide.Ljubomora se vratila..
Pomirljivo je potapšem po ramenu.
-Magda,ona je premlada za mene,ali znaj da je ista kao i ti prije 10 godina,i bolja,ali ne ide samnom u planinu.


Što ti je ženska sujeta,jednom je o njoj pročitala jednu rečenicu i ne izlazi joj iz glave.Možda me je mislila negdje pozvati,ali nije,rekla je da žuri na predavanje ali i da je pozovem ako podjem u planinu,kaže kako se i ona poželjela Pujde.
Možda jeste,ali i ja sam ga se poželio.
roker @ 00:49 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
nedjelja, svibanj 17, 2009
Svijet je mali,netko tko me čita na istoku prepoznao je Jeepa s mog putovanja,fotografirao ga i poslao mi mailom..Zaslužuje come back ovaj crveni old timer.Stalno se pitam što su mi ovi starci ljepši od novih SUV-ova i jurilica?Valjda zato jer se za ovakvim ljudi ipak više okreću..
roker @ 12:02 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
subota, svibanj 16, 2009
Ponavljam ovo /uz male preinake/ jer je aktualno više nego onda kad je napisano..

Mlada si se udala,ili na vrijeme,iz ljubavi.Suprug pažljiv do neba.Držao te k'o malo vode na dlanu.Rodila sina,kćer..Ostala zgodna i lijepa,grudi nisu stradale.Sve 5.Posao ide,kolege i ostali muškarci ne skidaju očiju s tebe dok prolazeći pored njih ostavljaš trag u zraku..Godi ti kad si raspoložena,smeta kad nisi.A sve češće nisi.Nisi jer onaj tko te na dlanu k'o kap vode držao više "nema vremena" a ni potrebu dokazivati i paziti da ta kap vode na dlanu ne presahne.Klasična muška glupost,samozadovoljstvo,samodopadljivost..On i dalje jednom na dan pokaže iskru u očima koja znači da bi malo nježnosti ali nema potrebu zavesti te,pokazati da si još uvijek ona kraljica prije potpisa kod matičara.Samo mu trebaš kad mu se digne.
U 30-ima si,u godinama kad žena cvjeta u najljepšim bojama.Kad  sadržaj počinje pobjedjivati formu.Sazrijevanjem dobijaš na sigurnosti i spoznaja da zaslužuješ više ispočetka te nervira.Plaši te.Ali,iz mjeseca u mjesec ta spoznaja jača.Pogledi muškaraca koje si u početku ignorirala dobijaju drugu dimenziju.
Vršiš inventuru .Tvoj brak i život nisu ispunili tvoja očekivanja.Ubjedjenje da je tvoj partner jedini i nezamjenjiv polako blijedi.Oko tebe sve više primamljivih faca.Nisi više ubijedjena da si izabrala do kraja života.
Tako to počinje.
roker @ 14:17 |Komentiraj | Komentari: 20 | Prikaži komentare
petak, svibanj 15, 2009
Cristopher Columbo je mogao otkriti Ameriku samo jer je :  
 
BIO NEOŽENJEN!!
 
Da je  Cristopher Columbo imao suprugu, čuo bi slijedeće: 

-A što moraš ići ti? - A što ne pošalju nekog drugog? što si ti, najveći mazlum? - Tebi je sve okruglo! Jes ti lud ili glup? - Ne znaš čak ni moju familiju a ideš da otkriješ novi svijet! - Što skrivaš? Ne znaš ni gdje ideš! - A šta, samo će muškarci putovati? Ma nemoj? - A što ne mogu ja ići ako si ti šef?.... Mene nikada ne vodiš na putovanja! 


 - Nesretniče, ne znaš više šta bi izmislio samo da nisi kući? - Ako izađeš na ta vrata ja odo' mami!
Bestidniče! - A tko je ta Marija? Što ona hoće? Kažeš djevojčica?... Ma jedi govna!... Pedofilu! - Sve si isplanirao, drzniče! Ti si se dogovorio sa tim kurvama indijankama. - Ne možeš mene prevariti!
Što?, Kraljica će prodati svoj nakit da bi ti putovao? Što ti misliš da sam ja glupača? Što ima između tebe i te starke? -
Ne dam da ideš igdje! uvijek nešto skontaš da bi me ostavio samu! - Ništa se neće desiti ako svijet i dalje bude ravan.
Nemoj mi se oblačiti jer ti ... 
Ne ideš! 
Sad znate kako je nama putnicima,a teorija kako iza svakog uspješnog muškarca stoji žena pala je u vodu..
roker @ 09:36 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare
četvrtak, svibanj 14, 2009
Kontrolori u ZET-ovim vozilima,pazite na novi "pokaz" uvezen iz Sarajeva,nemojte "pokleknuti",ostanite čvrsti u svojim nakanama..A curama najava dobrog ljeta,ak je kriza  neka je,ak je bal nek JEBAL...

roker @ 11:02 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
srijeda, svibanj 13, 2009
Putujući prošli tjedan napravio sam i fotke koje same po sebi nisu dovoljne za priču,ali puno govore.Počeo bih s Titom i njegovim suvremenikom .Naime,ni na kraj pameti mi nije bilo da bi njih dvojica mogli skupa.Ovom "umjetniku" očito nedostaje senzibiliteta za povijest pa je Tita i Dražu Mihajlovića stavio zajedno.Obojicu u pozitivnom kontekstu.


Fotka je loša,ali i namjera "umjetnika" nije ništa bolja.
Mjesto,trafika u Ivanjici,reklama za suvenire.
Onda,sretnem tamo i sugradjanina,nećete vjerovati,Aki Rahimovski pjeva u domu kulture,koncert pod imenom "Večer parnog valjka"..


Nekoliko ovakvih džipova vidjeh.

U Bosni,svratim na benzinsku pumpu i vidim cijenu autoplina 0.55 KM,oko 2,10 kn.KOd nas je 3.64 kn.
I znate što je zanimljivo?
Plin je uvezen iz Hrvatske.


Ovog psa nisam mogao zaobići,nije mi znao reći kako se zove ali čini mi se da nema imena...Floky,nek se zove Floky.


I šećer na kraju.
Nekad,prije automata za kavu,kava se pila s kockom šećera,umoči se šećer u kavu,zagrize pa onda srkne gutljaj kave..Danas se nema vremena za takav ćeif...
Ili smo zaboravili uživati?

roker @ 09:14 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
utorak, svibanj 12, 2009
Dok smo bili klinci pametniji su naučili svirati gitaru da lakše dodju do djevojčica..Mene je uvijek dopao teži način.Ali mi nije žao tih muka..
roker @ 09:52 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
nedjelja, svibanj 10, 2009
SJENICA

Rekoh kako nikad nisam bio u ovom kraju iako sam u raznim prilikama bio u Kraljevu,Užicama,Požegi,na Tari i Zlatiboru..Zato mi je bilo žao propustiti priliku posjetiti najhladniji predio Europe,mjesto koje se zimi najčešće pominje kao najhladnije.I tako,krenem je iz Ivanjice na jug penjući se stalno prema Pešterskoj visoravni.U jednom momentu,s ceste u daljini prepoznam planinu na kojoj sam skijao ove zime,još ima snijega na Kopaoniku.
Krajolik je kao iz bajke,nedirnuta čista priroda,ali 7.svibnja još se lišće nije pojavilo na bjelogorici,a trešnja je tek procvala.
I jezero na ovoj visini je bogatstvo za stočarstvo.
Na brdima pored ceste pasu ovce i koze,krave  slobodno šeću a na vidiku su i konji.Idealan je ovo kraj za ekstenzivno stočarstvo,a ljudi koji se razumiju u proizvodnju sira kažu da je sjenički sir i kačkavalj najbolji na Balkanu.Teško je zamisliti da su sva ova naselja na visini preko 1000 metara jer najviše naseljeno mjesto u Hrvatskoj je Mrkopalj na 900 m n/v.
Sjenica  s oko 30000 /16500 u gradu/ stanovnika je središte Pešterske visoravni s 77% muslimanskog stanovništva,
Taj podatak i slika koju sam tamo vidio razbio je u meni predrasudu da je Bosna granica istoka i zapada,Bosna je čisti zapad a Sjenica istočno od istoka.Ovo područje pripada Sandžaku i u Sarajevu postoji izvjesna averzija prema stanovnicima iz Sandžaka koji su se doselili u BiH,nešto slično kao i hercegovac u Zagrebu,uz ogradu da pisac ovih redaka ne doživljava uopćeno ni jedan narod kao teret.Treba vidjeti taj narod,s njim pričati,doživjeti ga pa ni predrasude neće uhvatiti korijena.Osoba koja čitav život živi u Vojvodini taj dan je prvi put posjetila Sandžak i bila ugodno iznenadjena jer je na državnoj TV to područje prikazivano samo kao mjesto stalnih sukoba.


Zašto sam Sjenicu i Sandžak smjestio istočno od istoka?To je samo figura jer je to pogled iz Zagreba kojemu  istok  počinje na rijeci Savi,ali pravi istok je ovdje,istočno od Drine,u Srbiji,na Sandžaku.

U birtijama i kafićima nema ženskog svijeta,pozdravi na ulici su u stilu orijenta,a surova klima se vidi i na licima stanovnika.

I u ovom izlogu je istok i zapad skupa...
No,ljubaznost i gostoprimstvo su neupitni,a kad su čuli da smo iz Zagreba jedva smo se obranili od besplatnog sira i hrane.

Partizanski spomenici su ostali netaknuti.
Nisu rijetke ni konjske zaprege na Sandžaku,ovi ovdje se "tankaju" zelenom travom..
Neću govoriti o politici,koga zanima nek ugugla,evo vam moje fotke jer malo je prilike kod nas pogledati iz prve ruke nešto iz ovih krajeva..
Ovaj prometni znak nek posluži za orijentaciju u prostoru..


Na kraju,regija Sandžak se nalazi na JZ Srbije i sjeveru Crne gore.Dakle,nije samo istok,nekome je i zapad i sjever..
roker @ 10:10 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
petak, svibanj 8, 2009
Natukao sam 1500 km i "opalio" dvjestotinjak fotki pa mi treba bar 24 sata da mi se sve slegne,ali moram nešto i napisati za one koji se čekali da kažem kako mi je bilo.Odlično,čak sam i svoje neke predrasude razbio i nadam se da ću i vaše,o mjestima kroz koje sam prošao,prespavao,i svašta drugoga..E,za početak ću konstatirat nešto o spomenicima,ne trebam se pripremit da bih o njima pisao,to znam "napamet".U bivšoj Jugoslaviji je bilo 4-5 monumentalnih partizanskih spomenika,recimo u Bosni Kozara i Tjentište,kod nas spomenik Batinskoj bitci u Batini i Kadinjača u Srbiji pored Užica.


Neću pisat zašto su postavljeni i jesu li trebali biti postavljeni,ali,kad već jesu govorit ću u brizi i nebrizi trenutnih vlasti o njima.
Prošle godine sam pisao o spomeniku na Batini u Baranji i kako sam jako ugodno iznenadjen odnosom hrvatske prema tom spomeniku iako klima u pogledu na baštinu NOB-a ne drži visoku razinu.Spomenik je održavan i uredjen nan najvišem nivou.
Medjutim,spomenik na Kadinjači iznad Užica nije te sreće iako se susjedi zaklinju u tekovine NOR-a,spomen dom je zapušten i devastiran a cijeli kompleks spomenika uredjuje se samo jednom motornom kosilicom predratnog JMBG-a...
I ovo "topče" čudom nije ukradeno..Spomen kompleks „Kadinjača“ posvećen je borcima Radničkog bataljona, koji su 29. 11. 1941. poginuli na brdu Kadinjača, 14 km zapadno od Užica, braneći odstupnicu Vrhovnom štabu NOPOJ, partizanskim odredima i partizanskoj bolnici. Na tom mjestu je 29. novembra 1952. godine otkrivena Spomen piramida, autora Stevana Živanovića, beogradskog kipara, na kojoj su uklesani stihovi iz poeme „Kadinjača“, užičkog pjesnika Slavka Vukosavljevića./Vikipedia/A neposredno iza ovog kamenog amfiteatra vodi cesta na aerodrom Ponikve s kojeg su 2 MIG-a preletjeli na hrvatsku stranu u zadnjem ratu..


Zanima me u kakvom stanju je Tjentište i Kozara u BiH,ali i tamo će stići moja kamera..Ovaj tekst nema namjeru biti tema "putevima revolucije" već samo početak putovanja po zapadnoj Srbiji i Sandžaku..
roker @ 21:29 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
četvrtak, svibanj 7, 2009
Tamo sam gdje nikad do sad nisam bio,Čačak,Novi pazar,Sjenica,Kremna.Sutra ću vam napisati kako mi je.Ustvari,odmah ću vam reć,super mi je.
roker @ 16:43 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
srijeda, svibanj 6, 2009
U novije vrijeme slika žene popravljene umjetnim grudima nalik balonima, napućenim usnicama i pozom poput mačke ima draži koje se ni u kom slučaju ne mogu mjeriti s onima stvarne, dohvatljive žene. Žena iz mašte, slika savršenstva, spremnosti i pohotne seksualnosti pripada posve drugoj kategoriji od žene ili djevojke s kojom se hoda. Anonimno seksualno uzbuđenje nudi lak i privlačan prečac nestrpljivoj i otkačenoj generaciji. Ali ne bez posljedica,naše svakodnevne "maštarije" uzdignute su na nedostižne standarde..Kakve to ima posljedice?Mislim katastrofalne,cure,žene ne mogu dostići standarde s naslovnica niti uz medicinske  zahvate kojima pribjegavaju s 18 godina.Nisam konzument takvih fotki,obnažena starletica s napućenim i ovlaženim usnama neće me natjerati da kupim to s čijih stranica se kočoperi,ali hoće stvoriti pogrešan dojam o drugim,normalnim ženama.
Prvo,volio bih da žensko tijelo ne bude poziv da se kupi nešto,a drugo,ako već netko pokazuje žensko tijelo na naslovnici ili bilo gdje,neka to bude tijelo s pokojom manom,nek ima grudi koje ne strše u nebo,može jedna dojka biti veća od druge za nijansu jer takve su kakve su.I ljepše su s manom.Barem meni...
Čuvajmo tu nesavršenost da ne zaboravimo kako žensko tijelo stvarno izgleda...roker @ 07:33 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
utorak, svibanj 5, 2009
Nedavno napisah kako sam protiv savjeta,ali sad ću protiv sebe..
Onima koji su umislili da su jednom zauvijek osvojili ženu preporuka da ne prestanu s osvajanjem iste jer i u recesiji vrijednost žene ne opada,Dapače.Pa zato,osvajajte svoje drage ako već nije kasno.A kasno je ako ste predugo živjeli u ubjedjenju da ste nezamjenjivi.Niste..
roker @ 09:31 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
ponedjeljak, svibanj 4, 2009
Pritisla se uza me,podigla usne na koje spustih žestok poljubac .Preko glave mi je skidala  majicu dok sam joj nespretno otkopčavao košulju gumb po gumb...Pa grudnjak..Usnama je silazila s lica na prsa raskopčavajući mi  hlače i spuštajući ih ispod koljena.Jezikom se polako igrala po trbuhu dok je rukom kroz boxerice čvrsto stiskala tvrd kurac ližući ga preko platna.Ludilo.Napokon ga je oslobodila i uzela usnama..Držim je za glavu i ukočen od užitka puštam da me pobjedjuje.Došla je do točke kad sam joj grubo podigao glavu i podigao je mijenjajući mjesto..Ja sam kleknuo raskapčajući joj elegantni šos i uranjajući glavom medju bedra..Mužjačkim nagonom za ženskim mirisom sam kroz gaćice osjetio miris uspaljene žene,jednim potezom ih skinuo i jezikom zaronio u izvor strasti i mirisa..Ječala je držeći me za glavu dok mi je nedostajalo daha...

I onda zvono..Ponedjeljak.Ustaj frajeru ..Dosta si sanjao.
Jeste li se odmorili?
roker @ 02:30 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
subota, svibanj 2, 2009
Rijetko koja žena nema popis kvaliteta koje traži u partneru. Mora biti seksi, rječit, mora voljeti mačke, ne smije nositi karirane košulje. No postoje i mnogo dublje potrebe i zahtjevi koje zaljubljenim muškarcima koji poštuju svoje djevojke i žene ne bi trebalo biti teško ispuniti ..Itd,itd..

Predlažem da ne čitate ovakve savjete uglavnom neuspješnih ljubavnica i ljubavnika .Samo se opustite i budite ono što jeste,pokažite to,ako ste pohotni,ako volite romantiku.Recite što želite i zaboravite "savjete"..
roker @ 12:46 |Komentiraj | Komentari: 10 | Prikaži komentare
petak, svibanj 1, 2009

Prekinuo sam priču o Fedji i  Mariji  na verandi u bungalovu .Na vodopadima.Ispitivanje osjećaja uzbudilo je duhove i otvorilo strasti koje su u njima tinjale.
Shvativši da su im kočnice popustile na verandi,ušlu su u sobu,pomogla mu je da se na nju osloni iako je povreda bila mala ,godilo je oboma imati razlog biti zagrljenim bez suviše opravdanja..
Njena religioznost činila je Fedju preopreznim,no,kad krv proključa nikakva religija,zapreke i običaji ne igraju ulogu.
Ušavši u bungalov Maria je petom zatvorila balkonska vrata i onako,niža za glavu od njega počela ga ljubiti po prsima,svojim dahom budila u njemu osjećaj omame.
Sjeo je na kožnu sofu,lagano a Marija je ostala na koljenima klečeći pred nim dok je rukama držao njenu glavu na svojim prsima.
Ljubila  mu je prsa poluotvorenih usana,taman da zausti "želim te",ili  što je već mislila,spustio je poljubac na te usne ne mogavši više trpjeti neizvjesnost..Nježno usnama hvata gornju pa donju usnu,vlažili su usne jedan drugome,jezikom joj razmicao zube ljubeći je divlje..Uzvraća mu,daje mu se..Ljubi joj cijelo lice vlažnim usnama,vrat,razgolićuje joj ramena,raskopčava je,i ona je u vatri.


Dira joj  nabrekle dojke koje ga svojim bradavicama zovu ,šakom ih cijele pokriva ne prestajuć ljubit lice,vrat,kosu.Rukama ga pritišće uza se,osjetila je erekciju i ljubi ga kroz boxerice.Spustivši ruku na njega razmače noge da joj rukom pomiluje bedra i dalje jedno drugo ljubeći i svlačeći.. Svukla mu je bokserice,uzela ga usnama,samo sekund  i držeći ga rukom sjela na njega poklopivši mu lice dojkama,a bedra svojom stražnjicom koja je počela divljim plesom..
Pustio joj se naslonjen na sofu gledao je kako njegova erekcija nestaje u njoj,volio je to gledati,držao se za njene kukove koji su plesali ples od kojeg mu je stala pamet,imao je osjećaj da će zaboraviti disati,svaki put kad mu se usta osuše od uzbudjenja Marija ga poljubi i vrati u stvarnost..Osjetio je da neće dugo izdržati i kad je Maria zubima zagrizla njegovo rame susprežući krik,prosuo se u nju dok mu je mrak zatvorio vidik a njene dojke sprečavale da diše.Ne pamti ovako intenzivan orgazam a da se nije ni pomakao ispod nje.
Dolazili su k sebi deset minuta,a onda..Onda je trebalo sve ovo postaviti na svoje mjesto,osjetio je to u njenom pogledu..
roker @ 12:55 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare