Moj internet dnevnik
It's me
Blog - prosinac 2011
subota, prosinac 31, 2011
 

Ove godine sam jednom...Dogodine se nadam češće..I vama želim isto..

Uzdravlje!Wink

roker @ 12:51 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
petak, prosinac 30, 2011
 

 

 

Nemam obićaj citirati i komentirati tudje tekstove,ali ovaj oslikava kud ide ovaj svijet.U kurac..

 Nisam ni na čijoj strani,mogao bih podržati i jednu i drugu stranu u ovisnosti o opredjeljenju,seksualnom ,spolnom ili socijalnom.Mogao bih i razmišljati kako je Vanessa super prošla,desetke milijuna dolara zaradila  a nije stavljala maskirku na glavu,nije bježala od policije,pustila supruga da jebe okolo,možda se i ona kresnula usput..Jebeš tak'i zakon.CoolSmile

Kobe Bryant suprugu prevario sa 105 žena

Vanessa je Kobea htjela napustiti još prije četiri godine, ali je zbog novca ostala s njim do 10. godišnjice braka
Vanessa Bryant, supruga zvijezde Los Angeles Lakersa Kobea Bryanta otkrila je jednom američkom magazinu da ju je suprug u 10 godina braka prevario sa 105 žena. Od čega su barem njih dvije bile u braku.

Vanessa je nevjeru navodno godinama trpjela, a onda je tijekom ovog lock-outa unajmila privatnog detektiva koji je košarkaša uhvatio i fotografirao in flagranti te fotografije dostavio gospođi Bryant.

'Vanessa je znala da je Kobe godinama vara, u prosjeku sa 10 žena godišnje. Njena je procjena da je riječ o 105 žena i ta ju je brojka šokirala! Kad je saznala da ju je varao i za vrijeme lock-outa, više nije mogla izdržati i podnijela je zahtjev za razvod', istaknuo je neimenovani izvor magazinu popularcritic.com

Taj izvor navodi i da je Vanessa htjela košarkašku zvijezdu napustiti još prije četiri godine, ali joj je majka tada savjetovala da izdrži barem 10 godina, jer tada ima pravo na polovicu njegove imovine, što je nekih 75 milijuna dolara.
roker @ 10:54 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
nedjelja, prosinac 25, 2011
 

Ne bih to bio ja kad ne bih napisao nešto što na ovaj dan ne paše..No...Ne koristite blagdane da bi se prežderavali već pokažite volju,ako se već predstavljate ili ste stvarni vjernik..Lako je popustiti,teško se oduprijeti..

Uživajte

 roker @ 11:37 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
četvrtak, prosinac 15, 2011
 

 

Prije tri godine sam pisao kako nas mobiteli kvare i prave nas lažljivima.Međutim,danas sam zaprepašten koliko nas mobiteli čine nepristojnim.Ja volim kazalište,volim i kino,sjedneš,ugase se svjetla i upali mrak..A onda kao na božićnom koncertu na Trgu pale se mobiteli,tipkaju se sms-i,podešavaju se na nečujno,neki zvrndaju da je netko dobio poruku,nekima i zvoni pa ga gospodje nikako pronać u ženskoj torbi da se ugasi..Neke se i ne trude ugasiti već se jave  da su na predstavi..

Zašto je to tako?

-Prvo,neki će me optužiti za diskriminaciju ili elitizam,ali ove stvari su češće na "jeftinijim" predstavama gdje je većina gledatelja kupila karte na "kolektivi" u pola cijene ili možda na sindikalni popust.Moram priznati da nikad nisam uočio  ovakve ispade na koncertu ozbiljne glazbe,jazza ili na baletu..

-Drugo,misle li te osobe da su nezamjenjivi i da će svijet propasti ako su dva sata "nedostupni"?

-Treće,cura s dećkom sjedi u kinu ili kazalištu i tipka poruke..U životu nisam udario ženu,ali netko ovdje zaslužuje šamar...

Ni kultura nije što je nekad bila..Pitanje je ima li je više i na tzv.kultnim mjestima gdje se kultura "prodaje"..Pričaju mi prijetelji iz prosvjete da je još gore u školama koje bi trebale...Ma pričam gluposti..Ni škole više nisu što su nekad bile..

I dok tražim prikladnu fotku za ovaj post naidjem kako Index piše još 2003 godine da New york uvodi kaznu od 50$ za bezobrazno ponašanje/uporabu mobitela/ u kazalištima.Ili će povećati cijene ulaznica ili uvesti kazne..Trećeg rješenja nema jer ,rekli smo,ni škole više nisu što su nekad bile..roker @ 21:33 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
srijeda, prosinac 14, 2011
 

Moja "šutnja" je završila..

Nisam protivnik veze bez obveze..Nisam ni pristalica,samo bih volio znati zašto muškarci slove kao veći zagovornici pomenutog odnosa .Ne mislim nas braniti u ovom slučaju,ali ako se svi slažemo da je to ipak "muška slabost" biti u vezi bez veze onda valjda za to postoje i opravdani razlozi.Priroda,recimo..Nismo isti,žene i muškarci nisu isti,hvala Bogu da nisu pa onda nas i naše razlike drže da trajemo..Ne smijem ni pomisliti kako bi bilo da smo isti..Bože sačuvaj.Da li je želja za labavom vezom dokaz da muškarac manje "sudjeluje"?Nije,siguran sam. Što vi mislite?

 

 

 roker @ 17:36 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare